I do not wait for food
Sunday, February 08, 2009
http://www.
restaurantdavinci
.nl/
Preisoep
Big Eye tonijn en gekarameliseerde Canadese kreeft met kruidencrème en wasabi
Noordzee tarbot met Hollandaisesaus, venkelpuree, truffelaardappel chips en bitterbal van Parmezaanse kaas
Reebok met parel van vijg, rode kool en gepocheerde peer
Feestelijk grand dessert
posted by Theo at
3:21 AM
0 Comments:
Post a Comment
<< Home
About Me
Name:
Theo
Location:
Netherlands
View my complete profile
Previous Posts
Bossche School 1968
Avondwandeling
View in the morning
Salade pasta ei ham tomaat broccoliSoep van tomaat...
Pasta zeevruchten Ossenhaas
http://www.restaurantjerome.nl/ Ganzenlever Tarbot
Landgoed Duin & Kruidberghttp://www.youtube.com/wa...
Soep van tomaat wortel knolselderie ui Confite de...
KitchenSalade spruitjes gebakken zalm zoet zure s...
SpringRavioli met ganzenlever saus van kastanjench...
0 Comments:
Post a Comment
<< Home