I do not wait for food
Saturday, February 06, 2010
Fois gras comme un desert
Homard cru mousse van erwtjes
Homart cuit pastinaak merinque crustacés
Zeetong champignons poeder van champignons
posted by Theo at
1:40 AM
0 Comments:
Post a Comment
<< Home
About Me
Name:
Theo
Location:
Netherlands
View my complete profile
Previous Posts
Coquilles zuurkool aardappelschuim spek Cochon La...
Ijs van venkel en annas Koffie
Amuse Amuse
Oesters Jasmijn mousse laurierijs
Pasta Omelet wortel koolraap aardappel
Tomaat mozarella witlof olijf Pasta béchamel ham ...
Mozarella tomaat basilicum Tomatensoep Kalkoen
Prei met béchamelsaus gebakken kabeljauwGewokte ko...
Venkel broccolisoep Gewokte kool aardappelpuré ge...
Haring komkommer tomaat TonijnGebakken coquilles i...
0 Comments:
Post a Comment
<< Home