Saturday, October 27, 2007

NS Herfsttoer zaterdag 27 oktober 2007.

Naast Freddy’s Bar ligt de intieme Brasserie Le Relais, een informeel restaurant dat ook in 2006 weer door Michelin is onderscheiden met een Bib Gourmand.Op de menukaart van Le Relais staat een uitstekende selectie gerechten en wijnen, variërend van salades en sandwiches tot hoofdgerechten en nagerechten, alles tegen alleszins redelijke prijzen.
Carpaccio van gerookt kalfsvlees met gegrilde tonijn
€ 11,00












Hollandse garnalencocktail
€ 11,00
Pasta met dragonroomsaus en gebakken gamba's
€ 18,50

Friday, October 26, 2007

Gebakken kogelbiefstukjes champignons en knoflook in ketjap saus met truffel olie. Aardappelpuree en brocolli.

Thursday, October 25, 2007

Verse appelmoes met kaneel en pruimenjam; creatie van Carla.
Aardappelpuree, gestoomde bloemkool met gekookte ham.

Wednesday, October 24, 2007

Gegrilde tonijnsteak rijst met gewokte groenten.

Tuesday, October 23, 2007

Lunch; 23 oktober Kasteel Erenstein Kerkrade.

Kasteel Erenstein.
Oesters tonijn.

Hele kreeft.

Monday, October 22, 2007

Our holyday view.
Salade met wortel tomaat lenteui en tonijn.
Natuurrijst met groentenmix en kerryomelet.
Bak in de wok achtereenvolgens champignons, worteltjes, rode ui, gourgette, lenteui en knoflook.
Voeg peper zout beetje groentenbouillon toe.
Gestoomde omelet met kerry in reepjes snijden en gekookte natuurrijst op het laatst erbij!

Sunday, October 21, 2007

Sunday evening.
Gerookte zalm sla tomaat.
Gebakken kipfilet in ketjap citoensaus met natuurrijst.

Kipfilet in stukken snijden, kruiden met kipkruiden en aanbakken in olijfolie.
Gesneden ui-reepjes en knoflook mee bakken.
Ketjap , zout en zoet, van beiden flinke scheut toevoegen!
Water erbij en citroensap en ciroenrasp van schil, laurierblad en verse oregano.
In blokjes gesneden tomaat zonder pitjes en vel op laatst erbij.
Langzaam alles gaar laten smoren.