NS Herfsttoer zaterdag 27 oktober 2007.
Saturday, October 27, 2007
Naast Freddy’s Bar ligt de intieme Brasserie Le Relais, een informeel restaurant dat ook in 2006 weer door Michelin is onderscheiden met een Bib Gourmand.Op de menukaart van Le Relais staat een uitstekende selectie gerechten en wijnen, variërend van salades en sandwiches tot hoofdgerechten en nagerechten, alles tegen alleszins redelijke prijzen.
Carpaccio van gerookt kalfsvlees met gegrilde tonijn
€ 11,00
Carpaccio van gerookt kalfsvlees met gegrilde tonijn
€ 11,00
Friday, October 26, 2007
Thursday, October 25, 2007
Wednesday, October 24, 2007
Tuesday, October 23, 2007
Monday, October 22, 2007
Our holyday view.
Salade met wortel tomaat lenteui en tonijn.
Natuurrijst met groentenmix en kerryomelet.
Bak in de wok achtereenvolgens champignons, worteltjes, rode ui, gourgette, lenteui en knoflook.
Voeg peper zout beetje groentenbouillon toe.
Gestoomde omelet met kerry in reepjes snijden en gekookte natuurrijst op het laatst erbij!
Salade met wortel tomaat lenteui en tonijn.
Natuurrijst met groentenmix en kerryomelet.
Bak in de wok achtereenvolgens champignons, worteltjes, rode ui, gourgette, lenteui en knoflook.
Voeg peper zout beetje groentenbouillon toe.
Gestoomde omelet met kerry in reepjes snijden en gekookte natuurrijst op het laatst erbij!
Sunday, October 21, 2007
Sunday evening.
Gerookte zalm sla tomaat.
Gebakken kipfilet in ketjap citoensaus met natuurrijst.
Kipfilet in stukken snijden, kruiden met kipkruiden en aanbakken in olijfolie.
Gesneden ui-reepjes en knoflook mee bakken.
Ketjap , zout en zoet, van beiden flinke scheut toevoegen!
Water erbij en citroensap en ciroenrasp van schil, laurierblad en verse oregano.
In blokjes gesneden tomaat zonder pitjes en vel op laatst erbij.
Langzaam alles gaar laten smoren.
Gerookte zalm sla tomaat.
Gebakken kipfilet in ketjap citoensaus met natuurrijst.
Kipfilet in stukken snijden, kruiden met kipkruiden en aanbakken in olijfolie.
Gesneden ui-reepjes en knoflook mee bakken.
Ketjap , zout en zoet, van beiden flinke scheut toevoegen!
Water erbij en citroensap en ciroenrasp van schil, laurierblad en verse oregano.
In blokjes gesneden tomaat zonder pitjes en vel op laatst erbij.
Langzaam alles gaar laten smoren.