Saturday, February 16, 2008

Mallorca
Palma
Ca'n Poma Suite "Tramuntana"

Es Raco Des Teix ............in DeiĆ 
Het menu
Amuse

Amuse








Thei Carla Elisabeth Ralf

Friday, February 15, 2008

TODAY ..............................HONG KONG


Thursday, February 14, 2008

Tulips
Salade
Gestoofde rundersucade

Wednesday, February 13, 2008

Koriander
Salade
Kogelbiefstuk gebakken aardappels shitaken
Chocolade eitjes

Tuesday, February 12, 2008

Avondwandeling
Voorjaar
Salade pasta ei tonijn olijf tomaat

Monday, February 11, 2008

Fietsen
Een beetje Portugal
Veldsla tomaat gerookte zalm
Pasta parmezaan en restje vissoep verrijkt met lenteui en tomaat

Sunday, February 10, 2008



Carpaccio tonijn coquille truffelmayonaise parmezaanse kaas
Vissoep
Tomatenpuree aanbraden in pan,olie toevoegen, worteltjes, knoflook, stukjes kabeljauwfilet zacht mee aanbraden. Water toevoegen, visbouillon, verse tomaatjes in stukken, lenteui.
Gaar stoven, op laatst mosseltjes( nog in diepvries) en coquille toevoegen. Peper en zout verse selderie en parmezaanse kaas.