Saturday, February 06, 2010

Le Postay


Aperitief
Amuse

Fois gras comme un desert
Homard cru mousse van erwtjes
Homart cuit pastinaak merinque crustacés
Zeetong champignons poeder van champignons
Coquilles zuurkool aardappelschuim spek
Cochon Labrique groenten in azijn
Duif oester ganzenlever shitake
Kastanje appelijs mokkamousse chocomousse

Ijs van venkel en annas
Koffie

Friday, February 05, 2010

Amuse
Amuse
Oesters

Jasmijn mousse laurierijs

Thursday, February 04, 2010

Pasta
Omelet wortel koolraap aardappel

Wednesday, February 03, 2010

Tomaat mozarella witlof olijf
Pasta béchamel ham erwtjes

Tuesday, February 02, 2010

Mozarella tomaat basilicum
Tomatensoep
Kalkoen

Monday, February 01, 2010

Prei met béchamelsaus gebakken kabeljauw
Gewokte kool met tomaat en gebakken balkenbrij

Sunday, January 31, 2010


Venkel broccolisoep
Gewokte kool aardappelpuré gebakken kabeljauw